Чланови управе Друштва:

АНЂЕЛКА МИЛИЋ, председник Скупштине.

У Друштву је од 1990. године. Један је од оснивача Друштва приликом пререгистрације. У Друштву је обављала важне функције у неколико наврата.  Била је, а и сада је најближи сарадник уметничког дриректора, обављала улогу гардеробера и креатора народних ношњи. У неколико наврата  бирана је за председника Друштва а сада је председник Скупштине. Задужена за прикупљање материјалних средстава за функционисање Друштва. Поводом 45 година рада Друштва добила је златну плакету Друштва.

НИНА ШУРЛАН, председник Друштва.

Члан Друштва је већ дуго као воклани солиста. Од пре две године изабрана је за председника Друштва, ако истакнути члан Друштва, спремна да помогне својим радом и ангажовањем, не само у стручнојм већ и у организационом.  Добитник је сребрне плакете Друштва.

СЛОБОДАН ПОПОВИЋ, председник Управног одбора Друштва.

Господин Поповић је члан Друштва од 04.01.1974. године. Био је присутан на првој проби овог Друштва у подруму Париске комуне 41. За председника Управног одбора је изабран  на на Изборној Скупштини 2012. године. Својим радом и инагажовањем допринео је подизању рејтинга нашег Друштва у протеклом периоду. Посебно је дао велики допринос у припреми обележавања 40 година рада Друштва.

ЗВОНИМИР ПЕНИЋ, подпредседник Управног одбора Друштва.

Господин Пенић је постао члан Друштва 1975 године, као члан омладинске секције. Убрзо је постао аситент уменичког руководиоца и на том месту успешно радио преко двадесет година. Сваки пут када би се ветерани ангажовали у обележавањима јубилеја, Звонко би увек прихватао своју обавезу организатора. У последњих неколико година је члан органа Друштва, обављајући веома важне функције и помажући Друштву у сваком тренутку. Добитник је златне плакете Друштва.

ТОМИСЛАВ СЕКУЛИЋ, члан Управног одбора.

Господи секулић је јадн од младих активиста Омладинске организације Новог Београда, који је учествовао у стварању овог Друштва. Прихватио је понуду да се укључи у органе Друштва истако је изабран за члана Управног одбора. Његовим долсако Управни одбор је добио још једног вредно члана спремног да помогне у организационом раду.

ЈЕЛЕНА СОПИЋ, члан Управног одбора.

Сопа је постала члан нашег Друштва у својо седмој години. Прошла је све селекције Друштва и била изузетно добар члан. Солисткиња је постала одмах након уласка у први ансамбл у коме је као играч и сарадни остала дуго. Након завршетка играчке каријере и завршетка студија, изабрана је за председника Друштва. На тој финкцији је остала два мандата и успешно је водила своје Друштво. Дботник је златне плакете Друштва.

ВЕСНА ЗАГОРАЦ, члан Управног одбора.

Госпоша Весна се прикуључила Друштву када је довела своје две кћерке и уписала у Друштво. Од тада је госпоша Загорац стално активна у Савету родитеља, као сарадник и помагач у разним акцијама. У неколико наврата је ишла на турнеје са дечијим ансамблима и дала изузетан допринос у чувању деце на турнејама. Прихватила је предлог да буде члан Управног одбора у коме даје пун допринос.

ВОЈИСЛАВ ВУЈИЋ, члан Управног добора.

Госдподин Воја је члан друштва од средњошколских дана. Брзо се уклопио у први ансамбл народних игара са којим је донео неколико награда и учествовао на некиолкико значајних фестивала. Прихватио је предлог да буде члан Управног одбора,  и тако дао пристанак да буде конструктиван члан свога Друштва,  и сада када може да му помогне али на други начин.

МЕХО ШУТКОВИЋ, члан Управног одбора.

Господин Шутковић је један од настаријих чланова овог Друштва. Изузетно је уважен и поштован од свих чланова, као млађих тако и старијих. Као члан Управног одбора даје конструтиван допринос у функционисању Друштва.