Чланови управе Друштва:

АНЂЕЛКА МИЛИЋ, председник Скупштине Друштва

У Друштву је од 1990. године. Један је од оснивача Друштва приликом пререгистрације. У Друштву је обављала важне функције у неколико наврата.  Била је најближи сарадник уметничког дриректора, обављала улогу гардеробера и креатора народних ношњи. У неколико наврата  бирана је за председника Друштва, а сада је председник Скупштине. Задужена за прикупљање материјалних средстава за функционисање Друштва. Поводом 45 година рада Друштва добила је златну плакету Друштва.

НИНА ШУРЛАН, председник Друштва

Члан Друштва је већ дуго као воклани солиста. Као истакнути члан Друштва, увек спремна да помогне својим радом и ангажовањем, не само у стручном већ и у организационом смислу, изабрана је за председника Друштва.  Добитник је сребрне плакете Друштва.

МЕХО ШУТКОВИЋ, председник Управног одбора Друштва

Господин Шутковић је један од настаријих чланова овог Друштва. Изузетно је уважен и поштован од свих чланова, као млађих, тако и старијих. Као члан Управног одбора даје конструтиван допринос у функционисању Друштва.

СЛОБОДАН ПОПОВИЋ, члан Управног одбора Друштва

Господин Поповић је члан Друштва од 4. јануара 1974. године. Био је присутан на првој проби овог Друштва у подруму Париске комуне 41. За председника Управног одбора је изабран на Изборној Скупштини 2012. године. Својим радом и анагажовањем допринео је подизању рејтинга нашег Друштва у протеклом периоду. Посебно је дао велики допринос у припреми обележавања 40 година рада Друштва.

ЗВОНИМИР ПЕНИЋ, члан Управног одбора Друштва

Господин Пенић је постао члан Друштва 1975. године, као члан омладинске секције. Убрзо је постао аситент уменичког руководиоца и на том месту успешно радио преко 20 година. Сваки пут када би се ветерани ангажовали у обележавањима јубилеја, Звонко би увек прихватао своју обавезу организатора. У последњих неколико година је члан органа Друштва, обављајући веома важне функције и помажући Друштву у сваком тренутку. Добитник је златне плакете Друштва.

ТОМИСЛАВ СЕКУЛИЋ, члан Управног одбора Друштва

Господи секулић је јадн од младих активиста Омладинске организације Новог Београда, који је учествовао у стварању овог Друштва. Прихватио је понуду да се укључи у органе Друштва истако је изабран за члана Управног одбора. Његовим долсако Управни одбор је добио још једног вредно члана спремног да помогне у организационом раду.

ВЕСНА ЗАГОРАЦ, члан Управног одбора Друштва

Госпођа Весна се прикуључила Друштву када је довела своје две кћерке и уписалаих  у Друштво. Од тада је госпођа Загорац стално активна у Савету родитеља, као сарадник и помагач у разним акцијама. У неколико наврата је ишла на турнеје са дечијим ансамблима и дала изузетан допринос у чувању деце на турнејама. Прихватила је предлог да буде члан Управног одбора у коме даје пун допринос.

ВОЈИСЛАВ ВУЈИЋ, члан Управног добора Друштва

Госдподин Воја је члан Друштва од средњошколских дана. Брзо се уклопио у Први ансамбл народних игара са којим је донео неколико награда и учествовао на неколико значајних фестивала. Прихватио је предлог да буде члан Управног одбора и конструктиван члан свога Друштва. Дао је иузетан допринос у организацији обележавања 45 година рада и постојања Друштва.